• Gratis verzending én retour

Alles voor dynamisch werken
  • Achteraf betalen mogelijk

Bestellen en verzenden

Heb je nog vragen over hoe het bestellen en verzenden van jouw product verloopt? Kijk dan eens tussen de antwoorden hieronder. Wij willen natuurlijk dat alles duidelijk is voor jou. Als het antwoord op jouw vraag niet hieronder te vinden is, kun je altijd contact op nemen met onze klantenservice via 020 - 261 34 39. Wij kijken er naar uit om jou van passende service te voorzien.

Andere vragen?

flowork telefoon

Bel ons
020 - 261 34 39

  Bestellen

2.1 Hoe vraag ik een offerte aan?
Wanneer je een grotere afname van producten wilt, kan het voordelig zijn een offerte bij ons op te vragen. De aanvraag voor een offerte vind je op de productpagina's van onze producten. Zijn er meerdere producten waar je een offerte van wilt ontvangen? Vul ons contactformulier in en benoem duidelijk de door jou gewenste producten. Wij zullen je dan zo snel mogelijk voorzien van een aansluitende offerte.
2.2 Welke betaalopties zijn er beschikbaar?
Voor informatie over de betaalopties die Flowork aanbiedt verwijzen wij je graag door naar de betaalmethoden pagina. Hierop vind je informatie over al de door onze aangeboden betaalopties. Indien je het antwoord op jouw vraag niet op deze pagina kunt vinden, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via 020 - 261 34 39
2.3 Hoe volg ik een bestelling?
Na het plaatsen van een bestelling bij Flowork word je altijd op de hoogte gehouden van eventuele vorderingen in het leverproces. Zo ontvang je een bevestiging van de bestelling en laten wij het weten wanneer jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Hierbij ontvang je tevens een Track&trace code waarmee je jouw bestelling tot aan de deur kan volgen.
2.4 Kan ik een geplaatste bestelling annuleren?
Heb je een bestelling al geplaatst, maar wil je deze toch annuleren? Geen probleem! Wanneer je bestelling nog niet naar je onderweg is kan je altijd contact opnemen met de klantenservice via 020 - 261 34 39. Zij helpen je graag!
2.5 Kan ik een geplaatste bestelling wijzigen?
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, maar erachter komt dat er nog een aantal items missen of juist te veel zijn besteld kan je je bestelling altijd wijzigen mits deze nog niet naar je onderweg is. Neem contact op met onze klantenservice via 020 - 261 34 39. Zij zullen de benodigde wijzigingen doorbrengen en zorgen dat je bestelling op tijd bij jou geleverd wordt.
2.6 Bestelling voor jouw bedrijf plaatsen?
Bij Flowork kun je gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen voor een grotere afname van producten. Je doet dit via de productpagina van betreffende producten, door het invullen van het contactformulier of door contact op de nemen met de klantenservice via 020 - 261 34 39.

Indien je opzoek bent naar de inrichting van een kantoorpand kan Flowork je tevens van dienst zijn. Ons projectinrichting team helpt jou graag met het realiseren en opzetten van een duidelijk en concreet plan. Neem contact op via 020 - 261 34 39.


  Verzending

3.1 Wat is de levertijd van de producten?
Wij proberen al onze producten voorradig te hebben waarbij deze in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen naar je verzonden worden. Wanneer dit niet het geval is wordt dit boven de prijs van het product op de productpagina weergegeven. Mocht je toch nog vragen hebben over eventuele levertijden van producten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 020 - 261 34 39.
3.2 Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?
Bij Flowork rekenen wij geen verzendkosten. Op deze manier kun je betalen voor de producten die je graag wilt en regelen wij de rest. Ook wanneer een product je toch niet volledig bevalt, biedt Flowork de mogelijkheid om het product kosteloos naar ons terug te sturen. Wel zo makkelijk.


Het bestel proces