Scoren met de inrichting van je kantoor? Ontdek hoe!

Download ons digitale boek (gratis!) en ontdek de welke trends op kantoorgebied jij echt niet mag missen!


  • 11 onmisbare trends voor een kantoor anno 2020
  • praktische tips en tricks om direct zelf toe te passen
  • de kantoor inrichting trends die Google & Facebook gebruiken om nieuw talent aan te trekken
  • ontdek hoe je meer focus & plezier op de werkvloer krijgt
50%
Je bent er bijna...
Vertel ons waar wij het boek naartoe mogen sturen!
Download direct

"Unieke, opvallende en doelgerichte kantoren zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft hiervoor niet langer naar Silicon Valley of een bdrijf als Google of Facebook te zijn."

Mark van der Sloot

De laatste jaren ontstaat een groeiend besef dat de kantooromgeving en de manier waarop we werken in belangrijke mate samenhangt met de creativiteit, het werkplezier, de productiviteit en de gezondheid van medewerkers. 


Je hebt vast al weleens gehoord van de uitdrukking "zitten is het nieuwe roken". Zo zijn er nog meer belangrijke zaken ten aanzien van waar en hoe we werken, die een negatieve uitwerking kunnen hebben op ons mensen. 


Uiteindelijk komen deze 'kosten' altijd terecht bij het bedrijf. Of dit nu directe kosten zijn van misgelopen inkomsten door verkeerde beslissingen of productiviteit, of meer indirecte door uitval of moeite met aanbrengen van goed personeel. 


Dat klinkt wellicht dramatisch, maar hoeft het allezins te zijn. Want door je hier bewust van te zijn, kun je stappen ondernemen om met je kantoor juist het omgekeerde te bewerkstelligen: meer creatiekracht, meer focus, meer nieuwe talenten, meer energie op de werkvloer en meer klanten.


Het is vanuit die gedachte dat ik dit ebook schreef. Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen in een plezierige, gezonde en productieve omgeving kan werken. En dan bedoel ik ook echt iedereen! Niet alleen grote bedrijven met enorme budgetten, zoals Google en Facebook. 


Ben jij klaar om te scoren met je kantoor? Dan raad ik je zeker aan dit ebook te lezen!


  • Haal energie en productiviteit naar de werkvloer
  • Ervaar nooit meer een lamgeslagen sfeer op kantoor
  • Verklein de kans op verzuim 
  • Trek nieuw talent aan als een magneet
  • Win het hart van je klanten

20 jaar

Expert in kantoorinrichting

Kantoren ingericht

1.000+

Downloads van e-books

Nu wil ik ook zo'n effectief kantoor!

Dit ebook geeft een mooi overzicht van de belangrijke trends voor kantoorinrichting anno 2018 en verder. Bijzonder hoeveel invloed je met inrichting kunt hebben op de productiviteit! Nu wil ik ook zo'n effectief kantoor! Met de tips ga ik dan ook snel aan de slag.

Tonny Loorbach - IMU

Blije mensen, goed werk. Dat wil elke ondernemer toch?

Een modern kantoor is een gelukkig kantoor. Blije mensen leveren goed werk en houden het bovendien langer uit. Dat is de mooie les die ik uit dit interessante boekje heb gehaald. Dat wil elke ondernemer toch? Lezen, zou ik zeggen!

Johan Molema - MJK

Klaar om te scoren met jouw kantoor?

Download gratis ons boek en ontdek de 10 niet te missen trends voor jouw kantoorinrichting! Inclusief handige checklist en bomvol tips & tricks die je direct kunt toepassen.
50%
Je bent er bijna...
Vertel ons waar wij het boek naartoe mogen sturen en je ontvangt hem in je mailbox!
Download direct