• Gratis verzending én retour

Alles voor dynamisch werken
  • Achteraf betalen mogelijk

Merken

Flowork heeft gebalanceerde selectie gemaakt van een aantal merken, deze zijn geselecteerd op basis van prijs-kwaliteit verhouding, service, duurzaamheid, innovativiteit, en levergarantie. De uitgekozen producten horen bij de sterkste in hun sector en dat kan op het gebied van design, functionaliteit, kwaliteit of het gebruikte mechanisme zijn. Dat geeft jou bij het kiezen de zekerheid van een hoge kwaliteits-, design- en functionaliteits standaard.

Ontwerpt en produceert monitor-armen en aanverwante producten die goede balans hebben tussen functionaliteit, design en prijs. Daarbij is duurzaamheid zowel in zakelijk relatie als ten opzichte van de planeet een belangrijk punt op hun agenda.

Deze Amerikaans fabrikant legt de lat hoog, hun doel is producten te creëren die zowel ergonomisch revolutionair zijn als milieuvriendelijk als design.

Klöber is een internationaal opererende producent van hoogwaardig, ergonomisch geperfectioneerd kantoorzitmeubilair. Het merk staat voor ambachtelijke precisie, optimaal comfort, en deskundigheid op het gebied van vormgeving.

König+Neurath is een familiebedrijf en al sinds 1925 fabrikant van kantoormeubilair. Vanwege hun onberispelijke kwaliteit, hun praktische design en het gebruiksgemak van hun producten al jaar en dag marktleider in Duitsland.

R-Go Tools ontwerpen, produceren en distribueren ergonomische producten voor de beeldschermwerkplek. R-Go Tools is opgericht in 2010 en wordt gezien als ergonomisch specialist.

Een van de sterkste bureaustoelmerken in de markt, met zeer geavanceerd testlaboratorium, vele innovatieve ontwikkelingen in het 140 jarig bestaan, vele milieu prijzen en design-awards.

Het letterlijke woord Viasit staat voor “de weg naar beter zitten” deze Duitse fabrikant zoekt dan continu naar mechanismen welke je lichaam beter ondersteunen en waken voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

Deze Zweedse fabrikant leggen zich uitsluitend toe op het maken van stoelen die je lichaam laten bewegen. Elke stoel of zit-element is beweging een essentieel punt in het ontwerp. Met Varier kies je voor de vrijheid om je lichaam te bewegen.