• Gratis verzending én retour

Alles voor dynamisch werken
  • Achteraf betalen mogelijk

Over flowork

Heb je vragen over een van onze producten of heb je een vraag over een lopende bestelling? Bij de klantenservice van Flowork.nl staan we te trappelen om jou van passende service te voorzien. Wij behandelen klanten zoals wijzelf behandeld willen worden en nemen simpelweg geen genoegen met een ontevreden klant.

Wat wij bieden

Altijd bereikbaar

Bij Flowork.nl vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Daarom staan wij voor je klaar, wanneer het jou schikt! Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00. Op zaterdag zijn wij aanwezig van 09:00 tot 17:00.

5 jaar garantie

Bij Flowork.nl staat kwaliteit voorop. Wij bieden daarom op al onze producten minimaal 5 jaar garantie. Wij maken alleen gebruik van de beste partners en producten om een optimaal advies te kunnen bieden.

Gratis verzending en retour

Flowork.nl staat voor service. Daarom bieden wij altijd gratis verzending én gratis retour aan, gewoon omdat het kan!

Achteraf betalen

Bij Flowork.nl bieden wij de betaaloptie achteraf betalen aan. Je kunt dan op je gemak het product thuis of op kantoor ontvangen. Binnen 14 dagen kun je beslissen of je het product wilt houden of het product gratis retourneert. Probeer het dus eerst uit.

Veilig betalen

Bij Flowork.nl betaal je altijd binnen een beveiligde betalingsomgeving. Hiermee beschermen wij jouw gegevens optimaal tegen derde en kun je gemakkelijk en veilig je betaling voldoen.

Advies op maat

Bij Flowork.nl vinden wij het belangrijk dat je kiest voor het juiste product. Onze specialisten helpen je hier graag bij. Heb je klachten en/of een andere specifieke vraag? Stel hem gerust en wij helpen je verder.

Showroom

Onze showroom bevindt zich in Amsterdam en bied je de mogelijkheid om alle producten uit te proberen. De showroom is 6 dagen per week van 9:00 tot 18:00 geopend. Kom gerust langs!

> Meer informatie

Vragen?

Onze klantenservice is 6 dagen per week van 9:00 tot 18:00 bereikbaar. We staan klaar om je vragen te beantwoorden!

Bel ons: 020 - 261 34 39
Mail ons: [email protected]