• Gratis verzending én retour

Alles voor dynamisch werken
  • Achteraf betalen mogelijk

Download het gratis stappenplan voor projectinrichting

Ben je opzoek naar een nieuwe kantoorinrichting, maar ben je niet zeker over wat hier allemaal voor nodig is en waar op gelet dient te worden? Dit gratis E-book legt je de basis uit over het inrichten van een kantoor en staat vol met handige tips.

Het E-book biedt inzicht in de te maken stappen die voorafgaan aan het kiezen van gepast meubilair. Kom je er niet helemaal uit? Neem vrijblijvend contact op met ons projectinrichting team via 020 - 261 34 39

Projectinrichting is niet lastig

1. Inventarisatie

Voordat begonnen wordt met het kiezen van een passend interieur, is het belangrijk duidelijk voor ogen te hebben voor wie en wat deze gaat dienen en welke uitstraling het moet hebben. Hoeveel personen gaan er gebruik van maken? Heeft iedereen wel een eigen werkplek nodig en wie komt waar te zitten? Tijdens de inventarisatie bespreken we alle benodigde informatie om tot een goed plan te komen.

2. Tekening

Om te kunnen bepalen of de gewenste inrichting goed past in de beschikbare ruimte en of het voldoet aan de richtlijnen met betrekking tot licht en de brandvoorschriften, wordt er een indelingstekening gemaakt. Op deze manier ontstaat er een duidelijke visueel inzicht in de toekomstige inrichting en kan alles haarfijn worden uitgedacht. Ook kunnen we bepalen of we gebruik gaan maken van een architect voor een 3D visualisatie.

3. Productkeuze

De laatste belangrijke stap is het kiezen van het juiste meubilair. Wordt er veel op de werkvloer gebeld? Dan is het wellicht verstandig om te kiezen voor producten met een hoge akoestieke waarde zoals een belstoel of een stoffe wand tussen de bureaus ’s. Wordt een werkplek door meerdere personen gebruikt? Dan zal een in hoogte verstelbaar bureau een goede keuze zijn. Flowork assisteert in de keuze van producten om te zorgen dat deze perfect aansluiten op jou en je organisatie.

Klaar voor een nieuwe inrichting?

Neem contact op met ons project inrichting team en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan klaar om jouw interieur gezamelijk naar een nieuw niveau te tillen!