• Gratis verzending én retour

Alles voor dynamisch werken
  • Achteraf betalen mogelijk

Kant-en-klare werkplekken

De basis van een dynamische werkplek bestaat uit een volledig instelbare byreaystoel, een in hogte verstelbaar bureau en en monitorarm. Bij Flowork heb je de mogelijkheid een compleet dynamische werkplek te bestellen met één simpele druk op de knop.

Vragen

flowork telefoon

Bel ons
+31 (0)20 261 34 32

De ZZPer werkplek

Deze betaalbare complete werkplek biedt een volledig verstelbare stoel van het Duitse merk Viasit. De bureaustoel kenmerkt zich door zijn comfortabele rugleuning, 2D armleggers met softpad en het soepele schommelmechanisme dat is zich gemakkelijk laat instellen d.mv. de slinger aan de zijkant.

Naast de bureaustoel beschikt deze werkplek over een elektrisch in te stellen zit-sta bureau. Hiermee kan binnen enkele seconden van een zittende werkpositie naar en staande worden gegaan. Het bureau is geheel in het wit, verstelbaar van 70 t/m 120 cm en wordt geleverd inclusief een kabelgoot.

Tevens behoort de Riser Laptopstandaard tot deze dynamische werkplek. Deze standaard is in te stellen in verschillende hoogte zodat het hoofd recht blijft wat klachten voorkomt aan de nek en schouder spieren.

De professionele werkplek

Deze betaalbare complete werkplek biedt een volledig verstelbare NPR 1813 stoel van Viasit de Impulse. De designvolle bureaustoel is kenmerkt zich door zijn getailleerde rugleuning, zijn fraaie zitkussen en de volledig instelbare 4D armleggers.

Naast de bureaustoel beschikt deze werkplek over een elektrisch in te stellen zit-sta bureau. Hiermee kan binnen enkele seconden van een zittende werkpositie naar en staande worden gegaan. Het bureau is voorzien van de degelijk Linac motoren, welke vrijwel geruisloos, snel en soepel omhoog en naar beneden gaan. Het bureau wordt verder geleverd met ruime, gemakkelijk te openen kabelgoot, is geheel in wit en heeft een NPR 1813 conforme hoogte instelling van 62 t/m 130 cm

Deze professionele set wordt afgemaakt met de zeer stijlvolle Humanscale M2 monitorarm. Door zijn gepolijste basis en hoogglans witte afdekkappen, onderscheid hij zich in uitstraling en hoge kwaliteit. De ingebouwde veren zorgen voor moeiteloze instelling van je monitor en door de handige kabelclips en kunststof afdekkappen zijn de kabels gemakkelijk op te bergen weg te leiden onder het bureau.

De team werkplek

Deze no-nonsense dubbele werkplek biedt volledig verstelbare NPR1813 stoelen type Aergo 787. Door zijn brede instelmogelijkheden zoals in 4D arrmleggers, 10 cm zitdiepte instelling en diepte instelbare lende steun is deze stoel zeer geschikt voor zowel grote mensen als kleine mensen. Daarbij is hij degelijk en geeft veel comfort

Naast de bureaustoel beschikt deze werkplek over de elektrisch in te stellen dubbel Flowdesk. Hiermee kan binnen enkele seconden van een zittende werkpositie naar en staande worden gegaan. In het midden van de twee werkplekken bevindt zich een brede kabelgoot waarin je gemakkelijk meerde kabels en stekkerblikken in kan opbergen. De hoogte van 62 t/m 130 cm is conform de NPR1813 en dus geschikt voor zowel de kleine als de grotere onder ons.

Tevens behoren de monitorarmen van het Dataflex type viewlight tot deze teamwerkplek. Deze armen zijn gemakkelijk handmatig in hoogte te stellen en door hun knikarmen ook moeiteloos in diepte.

Vragen

Bieden de bovenstaande kant-en-klare werkpleken niet waarnaar u opzoek bent? Neem contact met ons op. We zulen samen met jou kijken of er een persoonlijke kant-en-klare set valt samen te stellen. Liever eerst een kijkje nemen bij de producten? Dat kan! We verwelkomen je graag in onze sowroom te Amsterdam.
flowork telefoon

Bel ons
+31 (0)20 261 34 32

Showroom

Gyroscoopweg 146
1042AZ, Amsterdam
Noord-Holland
Nederland