• Gratis verzending én retour

Alles voor dynamisch werken
  • Achteraf betalen mogelijk

Binnenkijken bij: het kantoor van Studyflow

By Verie Aarts
Verder lezen
Wij hebben het genoegen onze bureaustoelen te mogen leveren aan mooie bedrijven in heel Nederland. Zo zien we dat ondernemers steeds vaker kiezen voor ergonomische zitoplossingen. Niet gek ook, want ergonomische bureaustoelen zijn zo ontworpen dat ze nek- en/of rugklachten helpen voorkomen en steeds meer mensen beseffen hoe belangrijk dat als is, zeker als ze lange dagen zittend achter een bureau doorbrengen. Tevens verliezen de bureaustoelen die wij verkopen nooit het esthetische aspect uit het oog, waardoor ze een echte toevoeging op de kantoorinrichting kunnen zijn. Om te laten zien wat onze bureaustoelen voor onze klanten doen, hebben wij enkelen van hen gevraagd hun kantoorinterieur met ons en u te delen. In de rubriek ‘binnenkijken bij’, krijgt u letterlijk een kijkje in hun kantoren. Vandaag aan de beurt: Studyflow.

Ben jij moe na een werkdag? Dit zijn mogelijke oorzaken en oplossingen

By Mark van der Sloot
Verder lezen
Zit je er aan het einde van de werkdag er fysiek en mentaal doorheen? Heb je na werk last van een energiediep? Het is vaak lastig om de vinger te leggen op wat dit nu precies veroorzaakt. Toch zijn er een aantal veelvoorkomende factoren die ervoor kunnen zorgen dat je zich duf voelt na een hele dag werken. Expert Mark van der Sloot legt uit wat de mogelijk oorzaken en oplossingen zijn van dit energietekort.

Tips voor betere concentratie op het werk

By Mark van der Sloot
Verder lezen
We hebben allemaal onze dagen dat we ons minder goed kunnen concentreren; de ene dag presteren we beter dan de andere. Zeker voor mensen met ADHD kan de zoektocht naar concentratie een dagelijkse kwestie zijn. Op de dagen dat een slechte concentratie echt niet uitkomt zijn er een paar tweaks toe te passen die je concentratie bevorderen.

De top 5 ergenissen op en rond de werkplek

By Mark van der Sloot
Verder lezen
Iedereen heeft er weleens last van: je bent druk aan het werk en opeens word je door iets gestoord. Het gevolg: je bent je concentratie even helemaal kwijt en het terugvinden is een hele opgaaf: ontzettend irritant. Op en rondom de werkplek bestaan dan ook een hoop hinderlijke factoren die ons afleiden van werk en daarnaast ook nog eens irriteren waardoor de algehele sfeer er niet op vooruit gaat. Wat zijn de grootste ergernissen en hoe ga je ze tegen? Expert Mark van der Sloot legt uit hoe je op de werkvloer de terreur van de omgeving tegengaat.

Op een kniestoel kun je eenvoudig comfortabel zitten; hier is hoe.

By Mark van der Sloot
Verder lezen
Ooit van een kniestoel gehoord? Op een kniestoel zitten wordt steeds gebruikelijker dankzij het feit dat steeds meer mensen de voordelen ervan inzien. Het lijkt op het eerste gezicht als een onconventionele en oncomfortabele zit, maar niks is minder waar. Ja, een kniestoel breekt alle conventies, maar een kniestoel ondersteunt je lichaam moeiteloos op de plekken waar je het nodig hebt.

Wat zijn de voordelen van en verschillen in zadelkrukken?

By Mark van der Sloot
Verder lezen
Ben jij al verknocht geraakt aan de heerlijke zit van de zadelkruk? Een zadelkruk is ideaal om een rechte rug te stimuleren maar heeft nog veel meer voordelen. Expert Mark van der Sloot legt uit wat de voordelen zijn van zadelkrukken en welk soort zadelkrukken in de aanbieding zijn.

Duurzaam werken: wat is het en hoe doe ik het?

By Mark van der Sloot
Verder lezen
Inmiddels zijn we allemaal bekend met het fenomeen ‘het nieuwe werken’ waarbij menselijk en digitaal kapitaal optimaal worden ingezet. Een aspect dat daarmee verweven is, is duurzaamheid, want naast sociaal kapitaal wordt er ook een nadruk gelegd op ecologisch kapitaal door bijvoorbeeld voor minder autoverkeer te zorgen. Op langer termijn gaat duurzaam werken een steeds belangrijker aspect vormen van het nieuwe werken. Niet alleen is duurzaam werken op langer termijn goedkoper, ook is het mens- en milieuvriendelijker. Maar wat is duurzaam werken precies en hoe incorporeer je het in je bedrijfsvoering?

Verschillen in materiaal: een mesh, leren of stoffen bureaustoel?

By Mark van der Sloot
Verder lezen
Bureaustoelen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Helaas is niet altijd even duidelijk welke soort jou het beste schikt. Een van de vragen die je je moet stellen voordat je een bureaustoel aanschaft is: wat voor materiaal kies ik? Om je op weg te helpen naar de bureaustoel waar jij naar op zoek bent volgt een overzicht van verschillende soorten materialen met de daarbij horende voor- en nadelen.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van zit/staand werken?

By Mark van der Sloot
Verder lezen
Ben je op zoek naar een manier van werken die lichaam en geest prikkelt? Ga dan voor zit-staand werken. Dit is het ultieme alternatief op zittend werken, waarbij je lichamelijke activiteit gebruikt om jezelf geconcentreerd en vitaal te houden. Door zit-staand te werken train je onbewust je spieren en houd je jezelf in beweging zodat je stofwisseling wordt gestimuleerd. Kantoorwerk was nog nooit zo gezond! Je kan zit-staand werken op diverse manieren met verschillende middelen doen. Lees hier de fijne kneepjes van deze nieuwe vorm van werken.

Hoe verschillende soorten muziek bijdragen of juist afbreuk doen aan je concentratie.

By Mark van der Sloot
Verder lezen
Lawaai is de nummer 1 killer voor concentratie. Een goede akoestiek is daarom van groot belang voor op de werkvloer. Maar hoe zit het met muziek? Wanneer is muziek lawaai en en wanneer draagt het bij aan de concentratie?
Previous post